What's new

image problems

87manche

kinder and gentler
Joined
May 20, 2020
Member Number
688
Messages
2,243
Loc
lake erie
anyone else experiencing missing photos in threads?
the place holders are there, just not seeing photos.

all my ad blocker/tracing things are diabled for this site.
does it on my firefox install too, which I keep clean just to test things like this.

I can't even blame canada.
 

FlexyTJ

Racing Slipper Enthusiast
Joined
May 20, 2020
Member Number
694
Messages
367
Loc
Tha Dirty T
Looks like people using the site's storage are having the issue. Externally hosted stuff works fine.
 

larboc

Limestone cowboy
Joined
May 19, 2020
Member Number
237
Messages
798
Loc
Da yoop
anyone else experiencing missing photos in threads?
the place holders are there, just not seeing photos.

all my ad blocker/tracing things are diabled for this site.
does it on my firefox install too, which I keep clean just to test things like this.

I can't even blame canada.

The poster has to hit "insert" for each image.
 

Poriggity

Ketchup Dog
Joined
May 19, 2020
Member Number
45
Messages
707
Loc
Bates City, Mo
Let's see if this works.. I had issues using the sites storage for photos...

20200526_123058.jpg
 

Dethmachinefab

Red Skull Member
Joined
May 19, 2020
Member Number
96
Messages
893
I did something when i edited a post and have a dead link to a photo. Worked before my edit, maybe something similar?
 

M92PV4U

Tach'dout
CAL4
Joined
May 19, 2020
Member Number
110
Messages
2,993
Loc
D.p. Ca.
When I first started uploading directly to the site, I didnt have to hit insert after upload... might just be something that got changed..

Me either I just noticed blank spots where the picture should be edited the post hit fullsize then the picture would show.
 

Austin

Blame Canada
CAL4
1
1
1
Joined
May 1, 2020
Member Number
1
Messages
2,460
Loc
St.Louis, MO
:lmao:


The problem was all my fault, I tested all the updates I pushed last night with exception of VB's own script. I had VB moves attachments from the DB to the filesystem. Turns out when you move from the DB to the filesystem it adds a class to the images that I had previously styled a certain way that caused the images to be hidden.

Simple fix, but bad for not catching that before pushing it. What made it worse was having to be gone for most of the day, which rarely happens when working form home.



What was I doing? ..... I maaaaaayyyyy have been getting stuff ready for next months giveaways ......
image_4480.jpg
 

Mudslinger99

Ol' School member
Joined
May 20, 2020
Member Number
714
Messages
449
Loc
Here
:lmao:


The problem was all my fault, I tested all the updates I pushed last night with exception of VB's own script. I had VB moves attachments from the DB to the filesystem. Turns out when you move from the DB to the filesystem it adds a class to the images that I had previously styled a certain way that caused the images to be hidden.

Simple fix, but bad for not catching that before pushing it. What made it worse was having to be gone for most of the day, which rarely happens when working form home.



What was I doing? ..... I maaaaaayyyyy have been getting stuff ready for next months giveaways ......

You ain't related to Apeater are ya ? ​​​​​​ :laughing:

I'll take a 3x :grinpimp:
 

trampas

Don't Re Member
Joined
May 19, 2020
Member Number
36
Messages
3,402
Loc
San Mexico
:lmao:


Simple fix, but bad for not catching that before pushing it. What made it worse was having to be gone for most of the day, which rarely happens when working form home.

What was I doing? ..... I maaaaaayyyyy have been getting stuff ready for next months giveaways ......


Bitchen. :smokin:
 
Top