Unapproved post - needs approval from a mod because it might be spam?

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Unapproved post - needs approval from a mod because it might be spam?

    Really? I responded to a post and posted. Post went up. I then saw I left out a word or two and wanted to clean it up. So I edited the post and when I clicked save it showed up all green and said it's unapproved because it might be spam.

    Why would the first post be allowed and then the edit is the thing that gets flagged? Makes no sense because if someone is spamming then the spam would be in the first post wouldn't it?

    #2
    Originally posted by Yota Up View Post
    Makes no sense because if someone is spamming then the spam would be in the first post wouldn't it?
    That's just what they would be expecting! you have to be crafty
    - Buck

    Comment


      #3
      Actually a lot of the spammer bots post replies and then edit them immediately as it would fool some of the older antispam measures.

      Comment


        #4
        Originally posted by Yota Up View Post
        Really? I responded to a post and posted. Post went up. I then saw I left out a word or two and wanted to clean it up. So I edited the post and when I clicked save it showed up all green and said it's unapproved because it might be spam.

        Why would the first post be allowed and then the edit is the thing that gets flagged? Makes no sense because if someone is spamming then the spam would be in the first post wouldn't it?

        Maybe you just suck at posting?

        Comment


          #5
          Or maybe it was because you posted it twice, aka, spam.

          Comment


            #6
            Pretty sure this post is spam. Reported

            Comment


              #7
              Originally posted by Sceep View Post
              Or maybe it was because you posted it twice, aka, spam.
              I posted the second one because I thought it would go through since the first did not. I didn't know if it was tied into editing only, so assumed to just post again as a fresh post.
              I'll delete the duplicate. Thanks.

              And yes, maybe I suck at posting because I have to edit and clean them up a lot. It's like I'm getting dumber day by day and tend to leave words out because I type too fast or something.

              Either way, can the mods just go ahead and flag me as a non-spammer and just preapprove all my posts going forward?

              Comment


                #8
                it definitely has something to do with editing. I've had it happen a few times to me, but the post usually goes through shortly after.
                - Buck

                Comment


                  #9
                  Originally posted by Yota Up View Post
                  Really? I responded to a post and posted. Post went up. I then saw I left out a word or two and wanted to clean it up. So I edited the post and when I clicked save it showed up all green and said it's unapproved because it might be spam.

                  Why would the first post be allowed and then the edit is the thing that gets flagged? Makes no sense because if someone is spamming then the spam would be in the first post wouldn't it?
                  I pm'd Austin cause that happened to me last week , he didn't respond but it only happened one time.

                  Comment


                    #10
                    I believe there are glitches in this vB version, and this is likely one of them. Hang tight, the next release should fix a lot of the small issues users are experiencing.

                    Comment


                      #11
                      Austin is aware of this & has been working on it.

                      Did you post some sort of link or photo with a URL? That's been triggering it.

                      There are various settings & features in the software that need to be ironed out (baby steps).

                      If it happens to anyone else, simply post up in the Help channel (forum) or PM Austin.

                      Comment


                        #12
                        happened to me in the mci bus thread in tow rigs.

                        I think I was posting a link.
                        Penguins can't fly, I can't fly, therefore I am a penguin.

                        Comment


                          #13
                          This thread has been flagged as spam


                          "For God and country, Geronimo, Geronimo, Geronimo"

                          Comment


                            #14
                            Originally posted by Yota Up View Post
                            Really? I responded to a post and posted. Post went up. I then saw I left out a word or two and wanted to clean it up. So I edited the post and when I clicked save it showed up all green and said it's unapproved because it might be spam.

                            Why would the first post be allowed and then the edit is the thing that gets flagged? Makes no sense because if someone is spamming then the spam would be in the first post wouldn't it?
                            fawk off ya bot!
                            Byro-
                            Nothing is for sale man, I’m a curator of the finest junk.

                            Comment


                              #15
                              It happened to me when I copy pasted a wiki article with a bunch on links in it, then speed edited it (copy to and from text editor) it. Then it was flagged for spam.
                              So I deleted it and reposted without the links again and that one came through.
                              Post: search 'Ignaz Semmelweis'

                              Comment

                              Working...
                              X